TIETOJA

Mikä ihmeen Kitom?

Kitom on ketterä lahtelainen yhden miehen bändi, joka muovautuu projektin luonteesta riippuen myös isommaksi kokonaisuudeksi tekijöitä. Minä, Kimmo, sain kipinän videoiden tekemiseen jo reilu 10-vuotta sitten musiikkivideoiden kautta. Se oli aikaa, kun ei vielä mietitty, että minkälainen video sopisi millekin alustalle, tai että voisiko nettivideo tuotannoilla rakentaa kannattavan yrityksen. Video ei ollut vielä niin käytetty työkalu, kuin se on nykypäivän viestinnässä ja markkinoinnissa. Silloin aloin kuvaamaan videoita, koska aidosti innostuin liikkuvan kuvan ja äänen liittämisestä, sekä siitä fiiliksestä mikä saa hyvää videota katsellessa ihon kananlihalle.

Tätä fiilistä en ole tähän päiväänkään mennessä kadottanut, vaikka ikää onkin jo yli 30- vuotta. Etusivun tekstissä jopa aika kornilta kuulostava ”aidolla intohimolla” on siis täysin paikkaansa pitävä fiilis omaan tekemiseen liittyen.

Tärkeintä mulle videoiden tekemisen lisäksi on asiakastyytyväisyys. Haluan aina, että asiakas on 100 % tyytyväinen lopputulokseen ja siihen mitä oon saanut aikaiseksi. Videontuottamisen lisäksi tarjoan myös kokonaisvaltaisempia paketteja. Malskin toimitiloissa työskennellessä projekteihin on helppo napata copywriteri, graafikko tai valokuvaaja saman katon alta.

Vieritä ylös