Aftermovie taltioi tapahtumasi kohokohdat

Haluatko muistuttaa tapahtumasi hyvästä meiningistä vielä jälkikäteen ja kiittää osallistujia? Aftermovie on kooste, jonka avulla tapahtuman fiilistely jatkuu vielä pitkään. Videoidulla tapahtumakoosteella houkuttelet samalla uusia asiakkaita tuleviin tilaisuuksiin.

Alkaen 1200 e + alv.

Kustannustehokkaat kevytvideot

Videon toteutus onnistuu pienemmälläkin budjetilla. Kitom tuottaa kevytvideoita, joiden kuvaus hoidetaan esimerkiksi asiakkaan tiloissa, ja videon jälkituotanto pidetään mahdollisimman simppelinä ja kustannustehokkaana.

Alkaen 1000 e + alv.

Yritysvideot

Olisiko aika päivittää yrityksesi esittelyvideo tälle vuosituhannelle? Virallinen tyyli ei tarkoita paikallaan pönöttäviä johtajia tai työpisteellä ahkeroivia tusinakasvoja. Kitom tekee yritysvideot tuoreella otteella, asiallisuutta unohtamatta.

Alkaen 1900 e + alv.

Opastusvideot ja koulutusvideot

Lyhyet videot toimivat tietoiskuina tai visuaalisina käyttöohjeina, joissa asia selitetään tiiviisti ja informatiivisesti. Tilaa oppilaitoksesi tai yrityksesi toimialaan sopiva opastusvideo, joka kiteyttää aiheen helposti ymmärrettävään muotoon.

Alkaen 900 e + alv.

Matkailumainonta ja -markkinointivideot

Kitom toteuttaa tyylikkäitä mainosvideoita ja matkailumarkkinointia kunnille, kaupungeille ja yrityksille. Videon avulla esittelet nopeasti alueen keskeisimmät palvelut ja nähtävyydet esimerkiksi turisteille tai uusille asukkaille. Turismivideot ja matkailupalveluiden mainosvideot toteutetaan tyylikkäästi esimerkiksi ilmakuvauksilla.

Alkaen 1800 e + alv.

Tuotemarkkinointi ja promootiovideot

Tee tuotelanseeraus tai esittele menestystuotteesi vetovoimaisella videolla. Tuotevideot kertovat huipputuotteestasi iskevän myyvässä muodossa.

Alkaen 900 e + alv.

Videokampanjat

Videokampanjan avulla tuot tuotteelle tai palvelulle pidemmän aikavälin näkyvyyttä. Laajoissa kampanjoissa videosisältöä kuvataan vuoden mittaan esimerkiksi yrityksen erilaisissa tapahtumissa. Kampanja voidaan myös toteuttaa useamman kevytvideon sarjana hyvään pakettihintaan.

Videot verkkosivuille

Videot ovat verkkosivujen tehokkaita katseenvangitsijoita. Lyhyt ja äänetön video voi pyöriä sivuston liikkuvana taustakuvana, yläbannerin hero-videona koko selainikkunan leveydeltä tai erillisenä elementtinä.

Alkaen 700 e + alv.