Palvelut

.

Kevyt

Kevytvideot

Videon toteutus onnistuu pienemmälläkin budjetilla. Kitom tuottaa kevytvideoita, joiden kuvaus hoidetaan esimerkiksi asiakkaan tiloissa, ja videon jälkituotanto pidetään mahdollisimman simppelinä.

Yritysvideot

Olisiko aika päivittää yrityksesi esittelyvideo tälle vuosituhannelle? Virallinen tyyli ei tarkoita paikallaan pönöttäviä johtajia tai työpisteellä ahkeroivia tusinakasvoja. Kitom tekee yritysvideot tuoreella otteella, asiallisuutta unohtamatta.

Yritys

Koulutus

Opastusvideot ja koulutusvideot

Lyhyet videot toimivat tietoiskuina tai visuaalisina käyttöohjeina, joissa asia selitetään tiiviisti ja informatiivisesti. Tilaa oppilaitoksesi tai yrityksesi toimialaan sopiva opastusvideo, joka kiteyttää aiheen helposti ymmärrettävään muotoon.

Tuotemarkkinointi ja promootiovideot

Tee tuotelanseeraus tai esittele menestystuotteesi vetovoimaisella videolla. Tuotevideot kertovat huipputuotteestasi iskevän myyvässä muodossa.

Markki­nointi

Verkko­sivut

Videot verkkosivuille

Videot ovat verkkosivujen tehokkaita katseenvangitsijoita. Lyhyt ja äänetön video voi pyöriä sivuston liikkuvana taustakuvana, yläbannerin hero-videona koko selainikkunan leveydeltä tai erillisenä elementtinä.

Videosarjat

Videosarjoilla yritysten toimintaa voidaan esitellä laajasti, mutta sopiviksi jaksoiksi leikattuna kokonaisuutena. Korostetun myyntipuheen sijaan videosarjoilla kuvataan aitoa kerrontaa yrityksen arjesta ja ihmisistä toiminnan takana. Dokumentaarisen tyylin ansiosta videoihin on myös helpompi tuoda huumoria ja kepeyttä, joka muuten voisi tuntua päälle liimatulta keinolta muuttaa asiapitoinen sisältö rennoksi. Videosarjat antavat hyvän mahdollisuuden esitellä yrityksen työntekijöitä ja työhyvinvointia, ja rakentavat samalla houkuttelevaa työnantajamielikuvaa.

Video­sarjat

Rekry­tointi

Rekrytointivideot

Tarvitsetko tiimiisi huipputekijän? Herätä mielenkiintoa menevällä rekrytointivideolla ja kasvata samalla imagoa mielekkäänä työnantajana. Hyvä rekrytointivideo toimii myös yrityksen mainoksena.

Musiikkivideot ja teaserit

Musiikkivideoiden lisäksi artistien tuleville julkaisuille tehdään nykyään paljon mainoksia, eli teasereitä. Kitom on ollut tekemässä näitä molempia suomen huippuartisteille.

Musiikki

Mainos

Mainosvideot

Mainosvideoissa musiikki, liikkuva kuva sekä ääninäyttely sulautuvat lyhyeksi ja ytimekkääksi visuaaliseksi esittelyksi. Lopputuloksena syntyy näyttävä video tuotteesta, tai palvelusta, joka annetaan asiakkaalle kaikille eri alustoille sopivina tiedostoina.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Scroll to Top